Executive Chef Heinz Rufibach from the Grand Hotel
Zermatterhof sets with the concept alpine Gourmet
Valais products new in Scene.
Heinz Rufibach was awarded 16 points by Gault Millau.
and two hoods

And from the Guide Michelin with 1 star.

Fondue & Raclette Selection Heinz Rufibach

Spice of the absolute super class,
Ideal with raclette & fondue but also cheesecake.
Used in the Käsestübli of the Grand Hotel Zermatterhof.

black pepper, Swiss alpine salt, finely chopped chili, dried garlic, dried onion, paprika flakes, macis blossom, thyme, coriander seeds, fennel seeds.

CHF 15.00

  • 0.05 kg
  • verfügbar
  • 1 - 3 Tage Lieferzeit1

Wir sind für Sie da

Sie haben eine Frage oder möchten sich persönlich beraten lassen?

 

0041 33 335 28 69

Montag bis Freitag

von 10 – 17 Uhr

 

Für Lob, Anregungen oder Kritik, nutzen Sie unser Kontaktformular.

Ihre Vorteile

Exklusive Produkte
stlichkeiten zum Würzen  

aller Speisen
Gewürz Sélection

Heinz Rufibach
Kostenloser Versand ab

CHF 50.00

Quicklinks

Heinz Rufibach

Würzmischungen

Suppen/Saucen

Gewürzmühlen

über uns